Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΕΡΕΥΝΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ... 1.


Έρευνα.... κεφάλαιο 1
 

ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ???...
Η περίπτωση του Καναδά και η δράση τους.... 

Καθημερινή ρουτίνα καλλωπισμού μου περιλαμβάνει συνήθως ένα μικρό σαμπουάν, conditioner και σαπούνι στο ντους, ενυδατική κρέμα για το σώμα μου και ένα άλλο για το πρόσωπο, lip balm μου, αν και βγαίνω το βράδυ πιθανώς κάποια make-up. Σύμφωνα με την Περιβαλλοντική Ομάδα Εργασίας (EWG) στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν είμαι ένας "μέσος ενήλικας," αυτή η ρουτίνα μου αποκαλύπτει κάθε μέρα σε 126 μοναδικά χημικά συστατικά. Μπορεί να είναι εντελώς αβλαβής. Σαπούνι και σαμπουάν μου κάνουν συνήθως θετικά ενδείξεων στις συσκευασίες τους, πολλά υποσχόμενη υγιή όψη του δέρματος ή των μαλλιών. Από την άλλη πλευρά, τα καλλυντικά μπορούν να μου εκθέσει σε καρκινογόνα για τον άνθρωπο.

Κάθε μέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα σε κάθε 13 γυναίκες έρχονται σε επαφή, μέσω των καλλυντικών της, με τις χημικές ουσίες που είναι γνωστές ή πιθανές καρκινογόνες ουσίες. Καλλυντικά μου μπορεί επίσης να εκθέσει μου σε γνωστές ή πιθανές αναπαραγωγικές και αναπτυξιακές τοξίνες? Μια γυναίκα σε 24 στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι. Οι άνδρες δεν απαλλάσσονται? Καλλυντικά και είδη προσωπικής υγιεινής τους να τα εκθέσει σε 85 μοναδικά συστατικά κάθε μέρα, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι εγγενώς τοξικό. Καλλυντικά Καναδά κανονισμοί απαγορεύουν μερικές ακόμα τοξικών χημικών ουσιών από τους κανονισμούς των ΗΠΑ, έτσι ώστε ο μέσος όρος των αριθμών σε αυτή τη χώρα μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική. Ωστόσο, στον Καναδά, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι τοξικές χημικές ουσίες που βρέθηκαν σε πολλά καλλυντικά και είδη προσωπικής υγιεινής, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων στην αγορά για χρήση σε βρέφη.

Η βιομηχανία καλλυντικών αντιμετωπίζει αυξανόμενο σκεπτικισμό από συντονισμένοι-στους καταναλωτές, και για καλό λόγο. Η είδηση ​​έχει πάρει έξω, και κηλίδες είναι η βιομηχανία της ομορφιάς. Τοξικές χημικές ουσίες που έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσει χρόνιες ή απειλητική για τη ζωή βλάβη (καρκινογόνες, αναπαραγωγικές και αναπτυξιακές τοξίνες, τα αλλεργιογόνα, οι ευαισθητοποιητές), για να αλλάξετε τον τρόπο με ορμονική λειτουργία του οργανισμού μας συστήματα (ενδοκρινικοί διαταράκτες), ή να αλλάξει το DNA μας (μεταλλαξιογόνες), μερικές φορές μόνιμα, έτσι ώστε οι αλλαγές αυτές πέρασαν στα παιδιά μας, μπορεί να βρεθεί σε διαδρόμους ομορφιάς και σε καλλυντικά μετρητές. Ένα ή δύο ανοίγματα δεν θα προκαλέσει προβλήματα υγείας. Οι επιπτώσεις είναι πιο ύπουλη και προέρχονται από την αθροιστική έκθεση της ζωής των μικρών, ημερήσιες δόσεις, η οποία είναι ακριβώς το πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα προϊόντα. Υπάρχουν, επίσης, έχει κενά στην κατανόηση μας για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία των επιμέρους συστατικών των καλλυντικών καθώς και το πώς συμπεριφέρονται σε μείγματα. Τέλος, δεν είναι σωστό να γνωρίζουν οι ετικέτες προειδοποίησης που να υποδηλώνουν πιθανές χρόνιες βλάβες από ένα μόνο συστατικό ή ένα μίγμα των προϊόντων που απαιτούνται και που αντιτάχθηκε ενεργά από τη βιομηχανία.

Στις 16 Νοεμβρίου 2006, οι νόμοι για την επισήμανση καλλυντικών στον Καναδά αλλάξει. Τώρα, οι εταιρείες οφείλουν να αναφέρουν όλα τα συστατικά των καλλυντικών συσκευασίες, εκτός από αυτές που προστατεύονται από το εμπορικό απόρρητο. Τα συστατικά που συνθέτουν μια πτώση κάτω από άρωμα σε αυτή την κατηγορία. Βάσει του νόμου, η ετικέτα επιτρέπεται να συμπεριληφθεί ο όρος «άρωμα» ακόμα κι αν ένα άρωμα μπορεί να αποτελείται από πέντε ή 100 μοναδικά συστατικά. Ενώ η αναγραφή των συστατικών είναι ένα σημαντικό βήμα προς την παροχή καλύτερης πρόσβασης σε πληροφορίες, υπάρχουν εμπόδια για την ανάγνωση και την κατανόηση των ετικετών. Η εκτύπωση είναι μικρή και, για τους περισσότερους από εμάς, οι λέξεις δεν έχουν πολύ νόημα. Αυτός είναι ο λόγος ετικέτες προειδοποίησης, υποδεικνύοντας την παρουσία της και τους κινδύνους από τις τοξικές ουσίες που βρίσκονται στα καλλυντικά προϊόντα θα είναι χρήσιμη. Οι κατασκευαστές μας πείτε για τα οφέλη των προϊόντων που αγοράζουμε? Θα πρέπει να ενημερώνονται για τους κινδύνους, καθώς και.

Πώς τοξικές χημικές ουσίες παρεισφρήσουν καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μας; Πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν ότι οι εταιρίες καλλυντικών να αποδεικνύουν την ασφάλεια ενός προϊόντος πριν από την πώλησή. Οι κατασκευαστές έχουν μόνο την υποχρέωση να αποστείλει κατάλογο των συστατικών του προϊόντος για την υγεία Καναδάς 10 ημέρες μετά την νέα εδάφη προϊόν στα ράφια. Υγείας του Καναδά έχει τη καλλυντικά Hotlist συστατικό, μια λίστα με πάνω από 500 συστατικά, τα οποία είτε απαγορεύεται ή περιορίζεται η χρήση σε καλλυντικά. Απαγορεύει μερικά γνωστά καρκινογόνα για τον άνθρωπο, όπως βαφές πίσσα άνθρακα, αλλά και άλλα τοξικά συστατικά, όπως φθαλικές ενώσεις διβουτυλεστέρα (DBP), δεν εμφανίζονται στον κατάλογο. DBP μπορούν να βρεθούν στο καρφί γυαλίζει και τα αρώματα και οι φθαλικές ενώσεις μιμούνται τα οιστρογόνα και έχουν συνδεθεί με γενετικές ανωμαλίες των γεννητικών οργάνων στα αγόρια μωρών.

Παρά το γεγονός ότι οι ρυθμιστικές αρχές σε Υγείας του Καναδά να κάνει ανασκόπηση υπάρχουσας βιβλιογραφίας, ιδιαίτερα όταν μια συστατικό καλλυντικών προϊόντων έχει απαγορευθεί σε άλλες έννομες τάξεις, δεν λαμβάνουν σαφή θέση σχετικά με την παρουσία των τοξικών χημικών ουσιών στα καλλυντικά. Συγκεκριμένα, Υγείας του Καναδά εξετάζει μεμονωμένα συστατικά, θεωρεί καλλυντική χρήση τους και των δυνητικών κινδύνων για την υγεία, και στη συνέχεια κάνει μια απόφαση. Για παράδειγμα, η φορμαλδεΰδη είναι ένα γνωστό καρκινογόνο για τον άνθρωπο, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ερευνών για τον Καρκίνο, αλλά αυτή η ετικέτα δεν αξίζει μια πλήρη απαγόρευση της Hotlist. Η φορμαλδεΰδη βρίσκεται συχνά σε προϊόντα για τα νύχια. Επιπλέον, η εξατομικευμένη προσέγγιση εκτίμηση συστατικό βλέπει τη ρύθμιση των τοξικών συστατικών, όπως το 1,4-διοξάνιο λάθος που μπορεί να εμφανιστούν σε αφρόλουτρο μωρού προϊόντων-ως τυχαίο υποπροϊόν.

Η καναδική καλλυντικών, ειδών προσωπικής υγιεινής και Fragrance Association (CCTFA) είναι εμπορική ένωση της βιομηχανίας στον Καναδά. Στηρίζεται στις πληροφορίες για τα συστατικά από την Αμερικανίδα ομόλογό του, ο Σύλλογος καλλυντικών, ειδών προσωπικής υγιεινής και αρωμάτων (CTFA). Υποστηρίζεται οικονομικά από την ονομασία CTFA, η κριτική συστατικό καλλυντικών (ΚΑΠ) είναι μια ομάδα από επιστημονικούς εμπειρογνώμονες που αξιολογούν την ασφάλεια των συστατικών των καλλυντικών. Σε 30-χρόνια της ιστορίας της, η ΚΑΠ έχει δοκιμαστεί μόνο περίπου το 13% των 10.500 συστατικών που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά.

Βαθιά ανησυχία για την έλλειψη ρυθμιστικής εποπτείας και της ευαισθητοποίησης για την παρουσία των τοξικών χημικών ουσιών στα καλλυντικά έχει ζυθοποιηθεί σε μια ζωντανή την ασφαλή μετακίνηση των καλλυντικών, πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα στον Καναδά. Πριν από μερικά χρόνια, ένας μεγάλος αριθμός, η American υγεία όχι-για-κέρδος, φεμινιστικές και οικολογικές οργανώσεις ένωσαν τις δυνάμεις τους. Γύρισαν κριτικό μάτι τους εξίσου στους κατασκευαστές και οι ρυθμιστικές αρχές εν τω μεταξύ τη συμμετοχή του κοινού με ένα πολύχρωμο ιστοσελίδα, διασκέδαση ακροβατικές επιδείξεις δημοσιότητας, ευαισθητοποίησης φρύδι διαφημίσεις και φυλλάδια σχετικά με τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων των συνομιλιών με τους γίγαντες της βιομηχανίας καλλυντικών, όπως η L'Oréal και Estée Lauder. Μια εκστρατεία αδελφή ξεκίνησε στον Καναδά από τον ακτιβιστή οργάνωση καρκίνου του μαστού δράσης του Μόντρεαλ το 2006. Η EWG είναι μία από τις αμερικανικές οργανώσεις αιχμή του δόρατος της εκστρατείας των ΗΠΑ. Για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση και βοηθούν τα άτομα να επιλέγουν τα προϊόντα ασφαλέστερα, EWG αναπτύξει μια εξαιρετικά δημοφιλής βάση δεδομένων που ονομάζεται καλλυντικά Skin Deep ( www.cosmeticsdatabase.com ), η οποία παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια πάνω από 25.000 προϊόντα καλλυντικών. Η διαδικασία περιλαμβάνει μια διπλή-τυφλή αξιολόγηση του καταλόγου των συστατικών του κάθε προϊόντος? Αξιολογήσεις ασφάλειας κοινοποιούνται με σύμβολα φωτεινού σηματοδότη και μια 0-σε-10 κίνδυνο κλίμακα: πράσινο είναι ένα χαμηλό κίνδυνο (0 έως 2)? Κίτρινο είναι μέτρια (3 έως 6 )? και το κόκκινο είναι υψηλά (7 έως 10). Ανάλογες πληροφορίες είναι διαθέσιμες για κάθε επιμέρους συστατικό. Η βάση δεδομένων είναι επίσης ένα χρήσιμο εργαλείο για να αξιολογήσει τη συνολική ασφάλεια, ή μη, των καλλυντικών. EWG διαπίστωσε ότι ένας στους 30 προϊόντα που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν πληρούν ένα ή περισσότερα από τη βιομηχανία ή κυβερνητικούς πρότυπα ασφάλειας των καλλυντικών. Πάνω από 400 προϊόντα βρέθηκαν να περιέχουν συστατικά τα καλλυντικά πάνελ της ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης και της ΚΑΠ, που βρέθηκαν μη ασφαλή όταν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες στις ετικέτες των προϊόντων.

Ένα e-mail γυναίκες προειδοποίηση για το μόλυβδο στα κραγιόν ορισμένες κυκλοφόρησε για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν και το e-mail ήταν ψεύτικο, η εκστρατεία αποφάσισαν να δοκιμάσουν κραγιόν για μόλυβδο μια ισχυρή νευροτοξίνη, ιδιαίτερα για τα παιδιά. Δυστυχώς, η μελέτη τους από 33 κραγιόν αποκάλυψε ότι περισσότερα από τα μισά από αυτά περιείχαν ίχνη μολύβδου. Δεν αποτελεί έκπληξη, κανένα από τα κραγιόν που αναφέρονται μολύβδου ως συστατικού. Μερικοί είχαν μέρη ανά εκατομμύριο που ξεπέρασε τους κανονισμούς των ΗΠΑ για επιτρεπόμενα επίπεδα μολύβδου σε καραμέλα. Ναι, υπάρχει μια ρυθμιζόμενη επιτρεπόμενο όριο για το μόλυβδο στα γλυκά, αλλά οι επιστήμονες δεν έχουν καθορίσει ένα όριο ασφαλείας για την έκθεση σε μόλυβδο. Όταν οι καναδικές μέσα πλησίασε τον CCTFA για την παρουσία του μολύβδου στα κραγιόν, υποστήριξαν ότι είμαστε όλοι εκτεθειμένοι σε οδηγήσει στο περιβάλλον και φυσικά δεν πρέπει να ανησυχούμε για μια μικρή έκθεση με κραγιόν. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας, ιδιαίτερα από την πηγή του μολύβδου που μπορεί να αποφευχθεί. Σύμφωνα με την εκστρατεία των ΗΠΑ, μια γυναίκα μπορεί να καταπιούν κατά λάθος δύο χιλιόγραμμα ή περισσότερο πάνω από το κραγιόν της ζωής της.

Οι εκστρατείες είναι μια συνεχής επιτυχία τόσο με τη βιομηχανία και τις ρυθμιστικές αρχές. Για παράδειγμα, μια πρωτοβουλία με στόχο την σαλόνι νυχιών OPI, οι οποίες περιείχαν φορμαλδεΰδη και DBPs, ώθησε την εταιρεία να αναδιατυπώσει εντός έξι μηνών. Στην πολιτεία της Καλιφόρνια, οι κατασκευαστές καλλυντικών τώρα την υποχρέωση να αποκαλύπτουν στην κυβέρνηση ή όχι τα καλλυντικά τους περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η νέα αυτή νομοθεσία θα ωθήσει τις εταιρείες να αναδιατυπώσει, αλλά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τον καταναλωτή το δικαίωμα να γνωρίζουν.

Οι κατασκευαστές λένε ότι είναι οι ακόλουθες ρυθμίσεις, και είναι. Αλλά οι κανονισμοί είναι συνήθως η ελάχιστη βάση. Εναπόκειται στις εταιρείες να καθορίσουν τον τρόπο ασφαλή θέλουν τα προϊόντα τους να είναι πέρα ​​από το ελάχιστο πρότυπο, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία ανεξάρτητη εποπτεία. Από την άλλη πλευρά, οι κανονισμοί εργασίας, και θα πρέπει να εργαστεί προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας. Οξικό μόλυβδο αποτελεί ένα καλό παράδειγμα. Ένα γνωστό καρκινογόνο για τον άνθρωπο, οξικό μόλυβδο προστέθηκε στο Hotlist ως συστατικό απαγορεύεται το περασμένο έτος. Κανείς δεν χορεύουν στους δρόμους πάνω από τη νίκη, αλλά τα μαλλιά κατασκευαστής των ανδρών βαφής αναδιατυπώθηκαν ήσυχα το οξικό μόλυβδο από τα μαλλιά Grecian Formula βαφής τους μόνο για την καναδική αγορά. Οι Αμερικανοί είχαν κολλήσει με το παλιό, καρκινογόνο-δεμένη τύπο.

Όσον αφορά την καθημερινή ρουτίνα καλλωπισμού μου, πριν αγοράσετε ένα νέο σαπούνι ή άλλα καλλυντικά, έχω διαβάσει τις ετικέτες και τον έλεγχο για τα συστατικά που με αφορούν. Προσπαθώ να αγοράζουν από εταιρείες που εμπιστεύομαι, και μπορώ να ελέγξω το Skin Deep βάση δεδομένων για την ασφάλεια των πληροφοριών για τα συστατικά είμαι εξοικειωμένος με, ή για να βρείτε τα προϊόντα που διατίθενται στον Καναδά που δεν περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες. Προσπαθώ επίσης να περιορίσουν τη χρήση των καλλυντικών μου? Μπορώ να αποφύγω τα αρώματα και τα προϊόντα για τα νύχια. Αυτοί είναι τρόποι με τους οποίους μπορώ να μειώσει την ημερήσια έκθεση μου. Το κάνω αυτό τώρα, γνωρίζοντας ότι η πραγματική αλλαγή θα έρθει από την πίεση της κοινής γνώμης, καθώς και διαρθρωτικές αλλαγές όπως vamped-up Hotlist, αυστηρότερη επιτήρηση της βιομηχανίας, απαιτείται απόδειξη της ασφάλειας των καλλυντικών προ-πώλησης, καθώς και χρόνιες προειδοποιητικές ετικέτες κινδύνου κινδύνου.

Με το πάτημα για την παγκόσμια εναρμόνιση των προϊόντων, και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σημαντικός εμπορικός εταίρος του Καναδά, τι είδους μέλλον έχουμε για την ασφαλή καλλυντικά στον Καναδά; Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά με την προσχώρησή του Καρκίνου του Μαστού του Μόντρεαλ δράσης εκστρατεία Καλλυντικά. Μπορούμε να εκφράσουμε την βιομηχανία και την κυβέρνηση το ενδιαφέρον μας για την προστασία της δημόσιας υγείας μέσω αυστηρότερων κανονισμός για τα καλλυντικά συστατικά, αυξήθηκε το δικαίωμα να γνωρίζουν την επισήμανση και τη γενική ανησυχία μας για την ποιότητα και το περιεχόμενο των καλλυντικών προϊόντων μας. Καθώς οι καταναλωτές μπορούμε να επηρεάσουμε $ 5,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων κλάδο του λιανικού εμπορίου του Καναδά καλλυντικών. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου