Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

H ΥΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

.. Βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν .
Σημείο μηδέν με θετικό πρόσημο στην συνέχεια! Αυτό δείχνουν τα σημεία των καιρών που ζούμε..
Ζούμε στην πιο ενδιαφέρουσα περίοδο της σύγχρονης Ελλάδος, είμαστε η νεολαία που διέλυσε τον κραταιό δικομματισμό και την οικογενειοκρατία, να μαστε λοιπόν όταν οι παλιότεροι μας κατηγορούσαν για πολιτική απραξία, ε λοιπόν, πράξαμε πολιτικά...Και ΔΕΝ τους άρεσε.
146 νέα πρόσωπα στην βουλή, ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ συνολικό άθροισμα ποσοστών...32%. ..
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ,ΑΝ. Ελλ  και ΔΗΜ.ΑΡ 36% ...
Ονόματα βουλευτών που αλώνιζαν επι δεκαετία στην ελληνική πολιτική σκηνή και πλέον ΔΕΝ εκλέγονται, Πάγκαλος, Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου και ΣΙΑ  είδαν την δύναμη του κόσμου.
Τα ΜΜΕ που χτίστηκαν απο κόμματα και αντί για δημοσιογραφία έκαναν τον εκπρόσωπο τύπου κομμάτων με τον πλέον ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ τρόπο... Έφτασαν σε σημείο πρώην ευνοούμενοι πολιτικοί που έφυγαν απο το κόμμα που υποστηριζόταν απο τους καναλάρχες να τους καταγγέλουν.
Η 4η εξουσία έγινε Πρώτη εν ριπή οφθαλμού...

Τώρα όμως?
Τρέχουν πανικόβλητοι με λασπολογίες και ύβρεις να μπλοκάρουν την άνοδο της Αριστεράς που επιτέλους παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα αγωνιστούμε εμείς οι νέοι να μην αλλάξει αυτό!
Εγείρονται με καλέσματα χρυσαυγίτικα-εδώ ο κόσμος έδειξε την χαμηλή μόρφωση που παράγει η παιδεία μας, εκλέγοντας δημοκρατικά δηλωμένους οπαδούς του φασισμού- λίγο πριν γίνουν οι εκλογες, για την ακρίβεια στο βραδινό δελτίο μεγάλου καναλιού προσκείμενο σε πρώην μεγάλο κόμμα, εμβρόντητος απο το θράσος τους είδα σε πρώτο πλάνο εικόνες απο βανδαλισμούς της Αθήνας, εικόνες απο πορείες που έντεχνα μονταρίστηκαν σκηνές βίας στοχοποιώντας τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α..
Γιατιί τόσο άγχος ρωτάω εγώ!?
Μήπως οι μεγαλοκαρχαρίες της δημοσιογραφίας στην χώρα μας, είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα?
Μήπως μεγάλα κανάλια βολεύονται απο πολιτικές μνημονίων και δικομματισμών?
Μήπως τα ΜΜΕ έχουν ρόλο εκτελεστικής εξουσίας...
Μα επιτέλους! ! !
Όταν συντελείται μια μεγάλη και ουσιαστική αλλαγή πρέπει να τρέμουν τα σαθρά θεμέλια του κράτους, συμπεριλαμβανομένης και της εξουσίας του χαζοκουτιού...
Σε ένα μήνα έρχονται ΠΑΛΙ εκλογές, δεν είναι μυστικό, είναι η αλήθεια.. προετοιμαστείτε λοιπόν για ολομέτωπη σύγκρουση μεταξύ καναλιων -Αριστεράς, τους φόβισε η επιλογή μας...
Αυτό είναι καλό!!!
όταν φοβίζεις το θηρίο τότε σου ανοίγει κάποια στιγμή τον δρόμο για να περάσεις, έναν δρόμο που οδηγεί στην ανεγαρτησία του λαού μας απο τις ενοχές...
μάλιστα.. απο τις ενοχές! Γιατί αυτό κάνουν τα ΜΜΕ ... σε γεμίζουν τύψεις για την επανάσταση που έχεις στο μυαλό σου, σε φοβίζουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια για το μέλλον του τόπου. και στο τέλος να! σου παρουσιάζουν τους Μεσίες τους... την ΝΔ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ!!!!

Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές, ειμαστε τυχεροί, ζούμε σε μια ιστορική στιγμή και έχουμε την ιστορική ευθύνη για τις επιλογές μας!
το δίλλημα δέν είναι ευρώ-δραχμή, είναι στασιμότητα-αλλαγή..
προσέξτε γιατί το ερχόμενο διάστημα δέν θα ακούσετε πράγματα ωραία, θα ακούσετε ύβρεις, λάσπη και επίκληση στην ευθύνη του μέλλοντος.. ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ?
ΕΜΕΙΣ είμαστε το μέλλον, εμείς θα το αποφασίσουμε όπως θέλουμε και εμείς προχωράμε μπροστά!!!!!!!!!!!!


Γαβρής Άγγελος.
(να απονομιμοποιηθεί το κόμμα της χρυσης αυγής είναι ντροπή η αντίδραση να επιφέρει δράση εναντίoν μας!) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου