Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

VΕΝUS 91.1 -OΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!-

On Air

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ VENUS 91.1
Ο VENUS 91.1 ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΦΙΛ.ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ.
ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΟΤΟ" ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ
ΤΟΝ VENUS 91.1 ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ".
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΛΛΑ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ.
ΑΥΤΟ  ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ,ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ VENUS 91.1
ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ VENUS !


01/01/2013 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ VENUS 91.1 ΕΠΕΙΔΗ......"ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ"

Εδώ ακουτε τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.
07:00 - 10:00 - Κατερίνα Σαρδάνη-πρωινη ενημέρωση όπως εσυ την θες για καλημερα
10:00 - 12:00 - Σοφία Κουλμεζόγλου-shoping smart με πολυ νάζι
12:00 - 14:00 - Εύη Ορφανίδου-αστερόσκονη -μαγική ουσία-μαγική διάθεση
14:00 - 16:00 - Δημήτρης "Κουκουρουκου" Πολυχρονόπουλος-Τα πάντα όλα κουκουρουκου way!
16:00 - 18:00 - Μαρία Βασιλάκη- αισιοδοξία -κεφι-ζωντάνια!
18:00 - 20:00 - Γεωργία Μπάρμπα-viva la vida κάθε μέρα
20:00 - 22:00 - Άγγελος Γαβρής -καθε μερα το ΤΟP 10
22:00 - 00:00 - Aργύρης Κόγιας-TOP 30 καθε Παρασκευη
00:00 - 02:00 - Μαίρη Οικονομίδου
WEEKEND
Σαββατο
18:00 - 19:00 - The RnB Show with Spyros Somer Kalaidopoulos
19:00 - 20:00 - Disco Fever Argyris Kogias
20:00 - 22:00 - Club mix with Dj Stk from Paradise lost bar
22:00 - 00:00 - Soundtraxx in the mix
Κυριακη
20:00 - 22:00 - The House Mix with Dimitris Polychronopoulos and Dj Stk



Morning Venus 07:00 - 10:00
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΡΔΑΝΗ
Σάββατο και 13 είναι η αληθεία κακός οιωνός!Από την Χαλκιδική ερχόμενη στην Θεσσαλονίκη να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, η Κατερίνα, αν και Σαββατογεννημένη, απέδειξε το αντίθετο!Ήρεμη και τσαχπίνα,παρά τα 19 της χρόνια, λατρεύει το πρωινό ξύπνημα και έτσι άρπαξε την ευκαιρία να κάνει ένα από τα όνειρα της πραγματικότητα! Θα είναι η καθημερινή πρωινή σας παρέα στο VENUS 91,1 από τις 7 εως τις 10 και θα σας ενημερώνει από νωρις για το τι γίνεται στην πόλη,με κέφι, ζωντάνια και φυσικά όλες τις ξένες και ελληνικές μουσικές επιτυχίες του σήμερα!

Shoping Smart 10:00 - 12:00
Σοφια Χριστίνα Κουλμεζόγλου
Εεεε..... Ναι λοιπόν !!!!!! Ενα από τα θαύματα του Θεού συνέβη και συνέβη στις 23 Νοέμβριου του 1988 !!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ !!!!!
Κάνοντας του γονείς μου τρελούς από χαρά !!!!! Οσο ήσυχο μώρακι και αν ημουν είχα τόση τσαχπινιά που όταν ήθελα να πετύχω κάτι κανείς δεν μου χαλούσε χατίρι ... Αν και δυνατό μυαλό πάντα την προσοχή μου από το διάβασμα κάτι την αποσπουσε ήταν μάλλον αυτή η καλλιτεχνική φύση που με δια κατείχε είτε ήταν ο χορός είτε το τραγούδι είτε το θέατρο !!!!! Και μιας και δύσκολα διαπρέπεις σε αυτά στην Ελλάδα με βάλανε για τα καλα οι γονείς μου στη θέση μου ... Ετσι τελείωσα τη σχολή του marketing και παρακολούθησα σεμινάρια λογιστικής για να εξασφαλίσω μια εργασία !!!! Εργασιομανεις ασχολήθηκα και σε λογιστήριο αλλά και στη θέση δημοσίων σχέσεων .
Αλλά ως εδώ ήταν .... ΤΩΡΑ ..... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ θα κάνω αυτό που θέλω και θα το ζήσουμε όλοι μαζί παρέα στο Venus 91,1 fm τις πρωινές ώρες 10 με 12 φοραμε το χαμόγελο μας και συντονιζομαστε στο shopping smart με πολλές γνωστές επιτυχίες !!!

Stardust 12:00 - 14:00
ΕΥΗ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ
Η αναποφάσιστη!
Μικρή ήθελε να γίνει σερίφης. Μετά πριγκίπισσα. Μετά αρχιτέκτονας.
Στο τέλος κατέληξε να σπουδάζει στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. Κάπου στα μισά, αποφάσισε πως «Μια ζωή δεν φτάνει για να κάνω όλα όσα ονειρεύομαι» κι έτσι βρήκε τρόπο να ζήσει πολλές ζωές σε μία: πήγε σε μία Δραματική Σχολή και έγινε ΚΑΙ ηθοποιός.
Αφού μάζεψε τα πτυχία της, λοιπόν, και αναρωτιόταν πού να τα κρεμάσει, σχεδόν καταλάθος βρέθηκε να κάνει demo για ραδιοφωνική εκπομπή. Αυτό ήταν!
Από τότε δεν μπορούμε να την ξεκολλήσουμε από το studio! Και αφού δεν φεύγει, είπαμε να την βάλουμε να λέει τα δικά της, κάθε μεσημέρι στις 12:00 για κανένα δίωρο, έτσι για να της φύγει ο καημός! (Είναι και Σαββατογεννημένη- την φοβόμαστε!)
Προσοχή! Κουβαλάει σάκους αστερόσκονης.. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πού θα τους σκορπίσει!
Stardust, Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00-14:00 στον Venus 91,1!!!

Koukouroukou Show 14:00 - 16:00
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
'Hταν απόγευμα Τρίτης όταν η μαμά Τζένη και ο μπαμπάς Θεοδόσης έγιναν πολύ χαρούμενοι!
Ο μπέμπης Δημήτρης γεννήθηκε!Φασαριόζος-τρελός ταλαντούχος πάντα έλεγε οτί θα κάνει στο ραδιόφωνο εκπομπή αλλά κανένας δεν το έπαιρνε στα σοβαρά!
Στα 16 του όμως μπήκε το μικρόβιο στον οργανισμό του και από τότε δεν το έχει παρατήσει!
Στα 18 του για να σταματήσει να γκρινιάζει η μαμά σπούδασε φυσιοθεραπευτής(η αλήθεια βέβαια είναι οτί το έκανε για να τρίβει πολύ όμορφες παρουσίες!!)
Πεισματάρης με πολύ αγάπη για την μουσική και το ραδιόφωνο τον ακούτε καθημερινά στοKOUKOUROUKOU SHOW στον VENUS 91.1 από τις 14:00 ως τις 16:00  πάντα με την καλύτερη διάθεση και τις μεγαλύτερες επιτυχίες!

Music 4 You 16:00 - 18:00
ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
Η τρέλα δεν πάει πλέον στα βουνά, γιατί φλερτάρει έντονα με την Μαρία Βασιλάκη. Γεννήθηκε στις 22 Μαϊου, δίδυμος στο ζώδιο και δηλώνει διπλωμάτης και όχι διπρόσωπη!(Αν θέλουμε το πιστέυουμε...!!!)
Όταν ήταν μικρή, η μαμά της θεωρούσε πως η γλυκιά της κόρη, είχε πολλούς φανταστικούς φίλους γιατί την είχε πιάσει πολλές φορές να μιλάει μόνη της... Παρόλα αυτά όμως η κυρία Χρυσούλα δεν ήξερε τα πράγματα σωστά. Η Μαρία δεν μιλούσε μόνη της... Αλλά από τότε απευθυνόταν στους ακροατές της!!! Το μικρόβιο του ραδιοφώνου το είχε πάντα μέσα της...
Μπορείτε να τη βρείτε με αθλητικά και φόρμες στο γήπεδο να παρακολουθεί την αγαπημένη της ομάδα, αλλά και με γόβες και lip gloss για shopping therapy!!! Όταν δεν τριγυρνάει κάνει και καμιά εκπομπή στο ραδιόφωνο!!!
Που θα την βρείτε???
Στον Venus 91.1 πάντα με την καλύτερη διάθεση 16:00 - 18:00

Viva La Vida 18:00 - 20:00
Γεωργία Μπάρμπα
Από μικρή αγαπούσε τη μουσική και το ραδιόφωνο και της άρεσε να τραγουδάει όλες τις μεγάλες επιτυχίες. Μεγαλώνοντας της χτύπησε την πόρτα το μικρόβιο της δημοσιογραφίας γι αυτό και σπούδασε Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Της αρέσει να βλέπει χαρούμενα τα άτομα που αγαπάει γι αυτό και φροντίζει να τα κάνει να γελάνε. Όταν μπαίνει κάτι στο μυαλό της δύσκολα να της το βγάλει κανείς (κλασσική σκορπίνα).
Την ακούτε στο VIVA LA VIDA  στον VENUS 91.1 κάθε απόγευμα 18:00- 20:00 για ένα ευχάριστο μουσικό δίωρο!

Vibe Your Life 20:00 - 22:00
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΗΣ
Στις 21 Σεπτεμβρίου του Σωτήριου έτους 1987 , ημέρα Δευτέρα (Πρωί ήταν, γύρω στις 9-10 μετά τον καφέ..) ήρθε στην ζωή ένα αγοράκι (Εγώ!! ) Καθώς μεγάλωνα πέρασα πολλά και μαζί μου τα περασαν και άλλοι! Στην βάπτισή μου κατούρησα τον παπά της ενορίας, στο σχολείο μιλούσα πολύ και στο Πανεπιστήμιο τόσα χρόνια φοιτητής δεν κοιμόμουν πριν τις 3( π.μ) ! Και κάπως απρόσμενα αλλα ταιριαστά με τον χαρακτήρα μου , "μπλεχτηκα" με το ραδιόφωνο. Εκ τοτε , η μεγάλη μου αγάπη έγινε καθημερινότητα και συνοψίζεται σε 3 φράσεις: " Η μουσική είναι διάθεση", "Η ζωή θέλει ρυθμό", " το ραδιόφωνο είναι επικοινωνία"...
Γεια χαρά και χαλαρά!

Venus Night 22:00 - 00:00
ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΓΙΑΣ
Στην εκκίνηση της Disco εποχής ο μικρός Αργύρης μόλις ξεκινούσε νοερά τους ραδιοφωνικούς του πειραματισμούς με πολλά και αναπάντητα ερωτήματα που φτάνουν μέχρι και στις μέρες μας ... τι λέμε; πόσο δυνατά παίζουμε; πότε κάνουμε flashback; τι έχει απόψε το playlist; (... χμ καλά δεν είχαμε playlist τότε ). Βέβαια μεγαλώνοντας κατάλαβε πολύ καλά ότι η παρουσία του στα FM (... φυσικά και στο διαδίκτυο) κάθε άλλο ρόδινη δεν ήταν αφού ο γενικός κανόνας που αφορά ΄στην μοναξιά του d.j.΄στην περίπτωση του Αργύρη δεν έβρισκε εφαρμογή, κάθε άλλο μάλιστα αφού σε κάθε εκπομπή κάτι νέο , διαφορετικό, πολλά υποσχόμενο (λέμε τώρα) γεννιέται ... όπως η Venus Night  κάθε βράδυ 22.00-00.00
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου