Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΑΤΙΤΛΟ ΑΡΘΡΟ..για ΚΑΛΗ χρονια!

Το ετος 2011 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει αφήνοντας πίσω του "συντρίμμια - αρρωστημένους και αγρίμια!"..  Τί να πρωτοθυμηθούμε? Χαράτσια, φόρους επι φόρων, πολιτική αστάθεια, διαπλοκές, στημένα, αγανακτισμένους, απεργίες, προπηλακισμούς, φοροφυγάδες, μειώσεις σε μισθούς, ανεργία.. Όλα αυτά που δημιουργούνται υπο προυποθέσεις σε δεκαετία και βάλε, τα δημιούργησε η ελληνική νοοτροπία και το ελληνικό κράτος(αν υπήρξε ποτέ) , μέσα σ ένα μόλις χρόνο!  
Λοιπόν ας μην μένουμε σ' αυτά και ας ρίξουμε μια μαύρη πέτρα πίσω μας προσπαθώντας να σώσουμε το μοναδικό που δεν έχει φορολογηθεί ακόμα, την αισιοδοξία μας και την ελπίδα που πεθαίνει τελευταία.. 
Τα όνειρα είναι η κινητήριος δύναμη πίσω απο τις πράξεις μας, ώς γνωστόν ο άνθρωπος είναι το πιο ευπροσάρμοστο όν του κόσμου, γι'αυτό και κέρδισε στην μάχη της εξέλιξης.. Εμέις πρέπει να αποτελέσουμε την επιβεβαίωση του κανόνα τούτου.. Ως γενια έχουμε ακούσει τα μύρια όσα απο τους πρεσβύτερους, κ όμως η ειρωνεία χτύπησε την πόρτα και καλούμαστε εμείς , να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Πράγματα που μετακινήθηκαν απο εκεί που ήταν αφού η γενιά που πέρασε έχασε την ιδεολογία και τα όνειρα και τα έκανε καρεκλοκενταυρισμό και απληστία. Αυτά ήταν τα ιδανικά για περίπου 3 δεκαετίες.. Καλόυμαστε λοιπόν και το τονίζω να αποκτήσουμε πίστη στο διηνεκές. Πίστη στα όνειρά μας και μεθοδικότητα για την σωστή εξέλιξη. Τέρμα πια οι σερβιρισμένες πολιτικές και οι νόθες ειδήσεις σκοπιμοτήτων απο χρωματισμένα ΜΜΕ.  Απλά τέρμα σε μια εποχή γεμάτη ταμπέλες και φόβο. (Τί θα πεί ο κόσμος και δραχμή ή ευρώ...) Να τα χέσουμε όλα αυτά που μας κατάντησαν χωματερή ονείρων και επαίτες ελπίδας ξενικής! 
Το 2012 είναι έξω απο την πόρτα μας.. Δεν το έχουμε δεί, γιατί έχουν φορολογήσει το ματάκι της πόρτας. Θα μπεί λασπωμένο γιατι το πατάκι το δώσαμε ενέχυρο για να αγοράσουμε ψωμί αλλα ένα είναι σίγουρο. Όπως λέει ο παππούς μου, στο σπίτι μου δεν με νοιάζει πως έχεις συνηθίσει ή πως είσαι, όσο είσαι εδώ θα ακούς αυτά που σου λέω για να τα πάμε καλά! 
Ας κλέισουμε λοιπόν τα αυτια μας σε παρεμβολές απο το χαζοκούτι - που κάποια πράγματα επήτηδες λέγονται για να προετοιμάσουν καταστάσεις- και να κάνουμε ότι δεν κάναμε το 2011. Όνειρα! ουσιαστικά όνειρα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ  ΟΛΟΥΣ!!!!
Mε υγεία!

Γαβρής Άγγελος. 30. 12. 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου