Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! ΒΥ GIAPALONI..


Xristos Giapaloni
Απο εναν βροχερο καιρο πηγαμε σ ενα ζεστο ταμειο με τις προβλεψεις μας το Σαββατοκυριακο που μας περασε και αν δεν μας τα χαλουσε η Στοουκ θα μιλουσαμε για 100% επιτυχια των προβλεψεων μας.
Θελω να κανω μια μικρη αναφορα στο οτι δεν προτειναμε κανενα σημειο στην bundesliga διοτι μετα την διακοπη του πρωταθληματος,  ειναι δυσκολο να γνωριζουμε την φορμα των ομαδων,επισης ειμαστε το μονο site που απο την Παρασκευη αλλα και απο την Τριτη που δινουμε προβλεψεις τριημερου και αυτο διοτι μας ενδιαφερει να δωσουμε μια πληρη εικονα
του τριημερου σε προβλεψεις και οχι αστοχες προβλεψεις μιας ημερας που δεν προσφερεται σε καλα betakia γι αυτο και αποφυγαμε τις πολλες εκπληξεις που εγιναν το Σαββατοκυριακο.
Το σημερινο κουπονι εχει μετριους αγωνες και θα ηταν καλο να προσαρμοσουμε και παλι μικρα bets για την προστασια του ταμειου μας.
Λοιπον οι προβλεψεις μας ειναι οι εξης:
Παρα πολυ καλη τετραδα Τριημερου η παρακατω:
104.Μπεσικτας-Γκαζιαντεπσπορ 1
136.Ολυμπιακος-Πανιωνιος 1
156.Στανταρ Λιεγης-Μονς 1
157.Μιλαν-Λατσιο 1
Η επομενη τετραδα ειναι η εξης:
106.Μαλι-Γουινεα Χ
134.Κιεβο-Σιενα Χ
139.Μαγιορκα-Αθλετικ Μπιλμπαο Χ
Λιρς-Σερκλ Μπριζ Χ.
Σε αυτο το σημειο θα θελαμε να σχολιασουμε τον αγωνα 149. Ναπολι-Ιντερ που προσφερεται σε μονο αποδεκτο οτι η Ναπολι εκανε οικονομια δυναμεων την Κυριακη και μπορει να εκμεταλευτει τον παραγοντα εδρα με τους δεινους σκορερ Cavani και Lavezzi και να παρει την προκριση απεναντι στην Ιντερ και να γινει το φαβορι για την κατακτηση του κυπελλου ο ασσος πληρωνει 2,25 και θα τον προτιμησουμε.
Κλεινοντας για τους φιλους του Κοπα Αφρικα θα κανουμε εκτεταμενες αναφορες και τις επομενες εβδομαδες αλλα απο την φορμα των ομαδων απο τωρα βαζουμε φαβορι την Τυνησια για την κατακτηση του κυπελλου.
Καλη μας επιτυχια και ανανεωνουμε το ραντεβου μας για την Παρασκευη με καλα κερδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου