Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012


Γέφυρα… Τσακ Νόρις;

Μία πεζογέφυρα, η οποία θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και πρόκειται να κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να φέρει το όνομα του περιβόητου Αμερικανού πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Τσακ Νόρις.

Η πληροφορία αυτή ήρθε έπειτα από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω Διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβας.

Η υποψηφιότητα του ονόματος του Τσακ Νόρις έως σήμερα έχει συγκεντρώσει 3.545 ψήφους στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο Facebook το Συμβούλιο, ενώ η πρόταση για την ονομασία της σε Γέφυρα Μαρίας-Θηρεσίας -της Αυτοκράτειρας της Αυστρίας στον 18ο αιώνα- έχει λάβει μόλις 266.

Η τελική απόφαση για την ονομασία θα ληφθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβας, όμως ο κυβερνήτης της περιοχής, Πάβολ Φρέσο, δήλωσε πως επιθυμεί τη συγκατάθεση της κοινής γνώμης όσον αφορά στην ονομασία της πεζογέφυρας, η οποία θα εγκαινιασθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Γνωστός για τις ταινίες δράσης στις οποίες πρωταγωνιστεί και για τη δεινότητά του στις πολεμικές τέχνες, ο Τσακ Νόρις αποτελεί «αντικείμενο» αμέτρητων ανεκδότων που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου