Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

H WHITNEY HOUSTON "ΕΦΥΓΕ"....


Πρίν απο λίγο καιρό ενα tweet "έσκασε" σαν βόμβα... "Η Whitney Ηouston είναι νεκρή" . . .Κεραυνός εν αιθρία.. ήταν φάρσα? σκέφτηκαν πολλοί... δυστυχώς όχι.. αντίο Whitney.. Kαλό ταξίδι..



Το Associated Press έβγαλε την είδηση του θανάτου της, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη ούτε η αιτία, αλλά ούτε και το πού βρέθηκε νεκρή η 48χρονη τραγουδίστρια. Ο Jill Fritzo, εκπρόσωπος της Houston, επιβεβαίωσε το θάνατο αλλά ούτε αυτός έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη, γεγονός που έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο το Χόλιγουντ και τη μουσική σκηνή. Ο Lenny Kravitz ήταν από τους πρώτους που έγραψαν στο Twitter για το θάνατο της μεγάλης τραγουδίστριας και μάλιστα μέχρι τότε υπήρχαν πολλοί που νόμιζαν ότι πρόκειται για φάρσα, αφού το να "σκοτώνονται" διάσημοι στο Twitter έχει γίνει σχεδόν συνήθεια το τελευταίο διάστημα.
Το CNN αναφέρει ότι ο σωματοφύλακάς της, Ray, βρήκε την Houston νεκρή στο Hilton του Μπέβερλι Χιλς και ενώ θα ακολουθούσε ένα πάρτι για τα Grammy τα οποία γίνονται την Κυριακή και προφανώς θα έχουν πλέον ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα  μετά το χαμό μίας από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες των τελευταίων δεκαετιών.
Και το TMZ αναφέρει ότι βρέθηκε στο Hilton και πως παρά την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν με τεχνητή αναπνοή, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Την ίδια ώρα το MSNBC μετέδωσε ζωντανά πως στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Whitney Houston δεν υπήρχαν ίχνη σωματικής πάλης ή ναρκωτικές ουσίες.
Βέβαια, πριν από δύο ημέρες είχε κυκλοφορήσει η παρακάτω φωτογραφία ύστερα από μια έξοδο της τραγουδίστριας, η οποία δεν την έδειχνε σε καλή κατάσταση.

εμείς δεν θα την θυμόμαστε έτσι, θα την θυμόμαστε μέσα απο τά έργα της και την μαγευτική φωνή της που σίγουρα  αφήνει ιστορία..



Η Γουίτνεϋ Χιούστον (Whitney Houston, 9 Αυγούστου 1963 - 11 Φεβρουαρίου 2012) ήταν Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός.
Ο πρώτος της δίσκος με τίτλο το ονοματεπώνυμό της κυκλοφόρησε το 1985 και έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο δίσκος της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι το soundtrack της ταινίας «The Bodyguard» που περιέχει το τραγούδι «I Will Always Love You» το οποίο έγινε το σήμα κατατεθέν της Χιούστον και παραμένει μέχρι σήμερα το single με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής, με 170 εκατομμύρια αντίτυπα. Είναι επίσης η μοναδική καλλιτέχνης που κατάφερε να έχει επτά συνεχόμενες νούμερο ένα εισόδους στα Αμερικάνικα Charts (Billboard Hot 100) με τα Saving All My Love for You", "How Will I Know", "Greatest Love of All", "I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)", "Didn't We Almost Have It All", "So Emotional", και το "Where Do Broken Hearts Go".
Μέχρι το 2010, η Χιούστον είχε κερδίσει 415 συνολικά βραβεία, στα οποία περιλαμβάνονται 2 Emmy, 6 Grammy, 30 Billboard Music Awards και 22 American Music Awards.
Στις 11 Φεβρουαρίου 2012 ανακοινώθηκε ο ξαφνικός θάνατος της Χιούστον, σε ηλικία 48 ετών, σε περίοδο που ετοίμαζε νέα κινηματογραφική παραγωγή, το remake της ταινίας Sparkle, η πρεμιέρα του οποίου προγραμματιζόταν για τον Αύγουστο του 2012.
source: wikipedia.org


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου