Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.. ή αλλιώς η πολιτική σκηνή της Ελλάδας.

Προς ανακούφιση του αναγνωστικού κοινού, σήμερα θα σχολιάσουμε την πολιτική επικαιρότητα μ'έναν .. διαφορετικό τρόπο.
Πολλές καταστάσεις που προβάλλονται από τα ΜΜΕ , θυμίζουν.. παιδική χαρά.
Θυμάστε τα παιχνίδια που παίζαμε μικροί? ? ..
Ας σας βοηθήσω λίγο...

Πιάσε -Πέτα.


Ένα παιχνίδι που λατρέψαμε σε μικρότερες ηλικίες... Θυμίζει οπωσδήποτε το παιχνίδι της ¨βραστής πατάτας" που βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις και σε έκτακτα νέα, για την διερευνητική εντολή κυβέρνησης μιλάω, απο ΝΔ σε Παπούλια, απο Παπούλια σε ΣΥ.ΡΙΖ.Α  κπλ..

Η μικρή Ελένη


.. " κάθεται και κλαίει γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της.." Αυτό το γνωστό παιχνίδι , παραπέμπει στην απομόνωση της Χρυσής Αυγής που έχει αποκοπεί απο συζητήσεις συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας. . Ακόμα και ο Παπούλιας ... με το ζόρι κανόνισε συνάντηση με τον Φύρερ Μιχαλολιάκο κατ'ιδίαν εννοείται!


Αγαλματάκια ακούνητα


Το ΚΚΕ ταιριάζει γάντι στο παιχνίδι αυτό που παίζεται κυρίως σε αλάνες και πλατείες ( μέρη ταξικής πάλης, τυχαίο Δεν νομίζω!!)  όταν μιλάμε για ακούνητα.. ΑΚΟΥΝΗΤΑ όμως. .

Κρυφτο-κυνηγητό


Αυτό το παιχνίδι αποτελεί μια σύνθεση κρυφτού και κυνηγητού με όρους και κανόνες New generation .  Μας θυμίζει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και την Αριστερά εναντίον ΝΔ+ΜΜΕ με τον κ. Παπούλια ανήμπορο διαιτητή του αγώνα....

Χούλα-Χουπ


Εδώ, αναμφισβήτητα παίζει μόνος του ο Αντώνης Σαμαράς!!!
Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ο απόλυτος wannabe πρωθυπουργός που δεν τον νοιάζει που ο κόσμος καίγεται, αυτός ακόμα ονειρεύεται την αυτοδυναμία και το πρώτο κόμμα. Η εναλλαγή απόψεων και βουλευτών είναι αρμονική , σαν το κούνημα των γοφών στο χούλα-χουπ..
Μπράβο Αντώνη, κούνα το!!

Μήλα


Το γνωστό παιδικό-και όχι μόνο - παιχνίδι της γειτονιάς... μόνο που εδώ αναφερόμαστε στην Ε.Ε και το ΔΝΤ απο την άλλη μεριά και στόχους ... εμάς, τον ελληνικό λαό που τολμάει και σκέφτεται πριν ψηφίσει... επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ο φόβος μην σε πετύχουν οι μπάλες...
πραγματικό όμως αποτέλεσμα η οργή μας!
(όπως φαίνεται έχουμε πιάσει πολλά μήλα και τους πείραξε, για αυτό μας κόβουν ένα δισ. απο το δάνειο του Μαιου ωστε σάν καλά παιδάκια να ψηφίσουμε ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί αυτοί.. κάνουν την δουλεία που τους ανέθεσαν ΕΕ.-IMF-ΕΚΤ, o ΣΥ.ΡΙΖ.Α όμως...? )

Κουτσό


Το ΑΠΟΛΥΤΟ παιχνίδι που ταιριάζει γάντι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ! Ότι και να πώ, είναι λίγο...
απλά φανταστείτε τον Κ.Βενιζέλο να προσπαθεί να κάνει κουτσό για να σώσει την παράταξη και τον λαό που όπως προφασίζονται στελέχη του κόμματος, έσωσαν την Ελλάδα 4 φορές σε 1 χρόνο!!!!
Κουτσό λοιπόν και το ποσοστό του κόμματος... όπως και η πορεία του!

Πετροπόλεμος


ένα μάλλον αγορίστικο παιχνίδι που μας όπλιζε με θάρρος και πολεμοχαρή συναισθήματα κάποτε όταν μαζευόμασταν στις πλατείες και κανονίζαμε τις ομάδες. . .συνήθως γυρίζαμε σπίτι γεμάτοι καρούμπαλα και κλαίγοντας. . . Σωστά μαντέψατε! Εδώ μιλάμε για τον Πάνο Καμμένο!
έτοιμος να μας μπλέξει σε περιπέτειες βίαιης ανατροπής και διεκδίκησης χαμένων πατρίδων και εθνικών υποθέσεων 40 ετίας. . .
Μάλλον κλαμένοι θα γυρίσουμε. . .

Αυτά λοιπόν είναι το επιστέγασμα της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα του σήμερα.. . . .διασκεδάζοντας ή όχι πρέπει να παραδεχτούμε πως οι πολιτικοί μας παλιμπαιδίζουν και ... είναι ΑΛΛΟΥ!!!

Γαβρής Άγγελος.
πολιτική σκηνή της Ελλάδος-αυτό θα πει διασκέδαση!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου