Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...




ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ…
Η Δευτέρα 7η Μαιου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα δράσης στην Ευρώπη..
Ο θεματικός μας πυρήνας είναι αυτός. Μια αλλαγή, μια ουσιαστική αλλαγή που ξεκινάει σήμερα. . Μια αλλαγή που εάν ευδοκιμήσουν οι συνθήκες και δεν συμβεί κάτι, που όσες φορές η αριστερά διεκδικεί μέχρι και την πρωθυπουργία (ωστόσο το ίδιο συμβαίνει και όταν εξοστρακίζεται μεγάλη δύναμη) τότε, υπόγειες δυνάμεις, οι γνωστοί-άγνωστοι των παγκόσμιων εξουσιαστών, συμβάλλουν τα μέγιστα για την συκοφαντία, την δυσφήμηση και την εν τέλει ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην εν λόγω χώρα που τελείται η αλλαγή των συνθηκών.
Σας μπέρδεψα? Δεν νομίζω. .  σκεφτείτε. .  αρχικά σας παραπέμπω στο «βρώμικο 65’», στην δολοφονία Λαμπράκη και σχετικά πρόσφατα, στους αγανακτισμένους που χαρακτηρίστηκαν από τον κ. Πάγκαλο, φασίστες, αναρχικοί και μαλάκες! ! !
Ναι κ. Πάγκαλε, αυτό το τσούρμο πολιτών έχουν δύναμη, έχουν μυαλό και σκέφτονται… αυτό το τσούρμο πολιτών γύρισε σε εσάς τις παλιοφρουρές της σαθρής πολιτικής γενιάς τον χαρακτηρισμό αυτόν.

Όπως και να χει , δεν θα επιμείνω στους φόβους που μπορεί να έχουμε μετά από κάθε σημαίνουσα αλλαγή αλλά στην ανατροπή που συντελείται στην χώρα μας και στην Ευρώπη!
Μια πνοή αισιοδοξίας σημαίνει πολλά για τους πολίτες που δεινοπαθούν και τους νέους που καταποντίζονται τα όνειρα τους στο βόθρο των παγκόσμιων συμφερόντων!
Ο Φρανσουά Ολάντ στην εξουσία της Γαλλίας. .

Ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας εγγυάται απομάκρυνση από την κερδοσκοπική πολιτική της Γερμανίας και είναι υπέρμαχος του ευρω-ομολόγου που σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές και καθηγητές οικονομίας παγκόσμιας κλάσης, είναι αυτό που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη που τόσο πολύ επιθυμούμε για να ξεφύγουμε και από το τέλμα που κάποιοι , κάποιοι ήθελαν να περιέλθουμε..

Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ σπάει τον κραταιό δικομματισμό που πλήτει την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια, δύο επίθετα που κυβερνούσαν βόλευαν πολύ τους αιώνιους δανειστές μας! Θέλω να μείνω σε αυτό…
Είμαι χαρούμενος που μια αριστερή δύναμη βρίσκει  την δύναμη από τους πολίτες να ισχυροποιήσει τις θέσεις της στο κοινοβούλιο και γιατί όχι να αλλάξει τα πράγματα ως αντιπολίτευση με ισχυρή βάση, κατ όπιν λαικής εντολής! Η διαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου δεν ήταν αρκετά καλό επιχείρημα από την έταιρη δύναμη της λογικής αριστεράς, της εξευρωπαισμένης αριστεράς, της ΔΗΜ.ΑΡ του Φ. Κουβέλη.. ο κόσμος με την ψήφο του βγάζει δεύτερο κόμμα αυτό του κ. Τσίπρα που μίλησε για συνεργασία κομμάτων της αριστεράς με σκοπό την παραμονή μας στην Ε.Ε αλλά την καταγγελία του μνημονίου που γονάτισε τον ελληνικό λαό.
Το ζήτημα είναι τώρα να κυβερνηθεί με κάποιο τρόπο η χώρα μας, η πτώση περι του 45% των δύο κομμάτων που κυβερνούσαν μέχρι τώρα, είναι μια καταγγελία από μόνη της, όσο και να προσπαθούν οι ηγεσίες της να το προβάλλουν ως ψήφο διαμαρτυρίας…
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΛΑΟΣ την πολιτική του μνημονίου…..
Οι μικροεγωισμοί και ο φθόνος είναι αυτοί που θα μπουν φρένο στις επιδιώξεις για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Νέα μεταπολίτευση αρχίζει από σήμερα
Σεισμικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό σε όλη την επικράτεια
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ συρρικνώθηκε , η Ν.Δ  μιλούσε για αυτοδυναμια(!) και αν δεν υπήρχε το αντι-δημοκρατικό νομοσχέδιο bonus +50 έδρες στο πρώτο κόμμα , μιλούσαμε για πολιτική ήττα, Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεύτερο κόμμα, οι ΑΝ.ΕΛΛ του κ. Καμμένου απέδειξαν την δύναμη του διαδικτύου στους νέους ψηφοφόρους και την ανάγκη κυβερνήσεως εθνικού και όχι ειδικού σκοπού και όλα αυτά καλά, με ένα μελανό σημείο….
Η Χρυση Αυγή στην βουλή!
Δεν είναι σωστό να κρίνω τα αποτελέσματα της κάλπης, είναι σωστό μόνο να επισημάνω πως η ψήφος διαμαρτυρίας είναι άσκοπη αν δεν γνωρίζει κανείς που την δίνει…
Μιλάμε για ένα ακροδεξιο κόμμα με τα ιδανικά του φασισμού και την νοοτροπία των νέο-ναζί … ελληνα πολίτη απλά γνώριζέ το άλλη φορά… οι πρόγονοι μας  πολέμησαν για να διώξουν τον φασισμό και να αντέξουν στην κατοχή των ναζιστικών δυνάμεων…. Για την δημοκρατία… για την ελευθερία… για την Ελλάδα!
Περίπτωση κυβέρνησης της χώρας.
Επιτυγχάνεται με έναν μόνον τρόπο!
Την κυβέρνηση ενότητας, πρέπει να συγκεντρώνονται 180 βουλευτικές έδρες για να συγκροτηθεί κυβερνητική πλειοψηφία.
Πως θα γίνει αυτό?
Όταν για μια ιστορική στιγμή οι πολιτικοί ξεχάσουν τα συμφέροντα που υπηρετούν εξωκοινοβουλευτικά και εκτός πατρίδας και θυμηθούν το συμφέρον της Ελλάδος και του ελληνικού λαού.
Εύχομαι να μην πέσουν αρπακτικά στο δεύτερο κόμμα που εξέλεξε ο ελληνικός λαός, γιατί είναι μια ελπίδα για τον τόπο η πτώση του δικομματισμού, δεν αναφέρομαι στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α , αναφέρομαι στον κάθε ΣΥ.ΡΙΖ.Α που μπορεί να βρεθεί σε αυτή την θέση!
Καλή ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Γαβρής Άγγελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου