Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

NEOΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ?

Πολλές φορές η απουσία καθημερινής δημοσίευσης άρθρων σηματοδοτεί κάτι...
Η αιτία που αυτό το άρθρο δημοσιεύεται τώρα και όχι την στιγμή που το συνέλαβα ως ιδέα είναι η μελέτη. Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και τολμαει να ξεγυμνώνει την σκέψη του δημοσίως, πρέπει να σκέφτεται πριν γράψει και να ερευνήσει το θέμα.
Έτσι λοιπόν και εγώ, τολμάω να τιτλοφορήσω κατ αυτόν τον τρόπο το άρθρο μου και να προμηνύσω την δημοσίευση ολόκληρης της έρευνάς μου μετα τις εκλογες. .
Τις εκλογές του διχασμού και του φοβου, τις εκλογές που μπορεί να μην το έχετε καταλάβει αλλα είναι οι πιό σημαντικές στην ιστορία του ελληνικού κράτους της μεταπολίτευσης.. της μεταπολίτευσης που απέτυχε στον βασικό της στόχο, την έλευση και την παγίωση της δημοκρατίας..


Έχουμε λοιπόν χωριστει σε Μνημονιακούς και αντι-μνημονιακούς.
Οι μέν έχουν καταθέσει τα όπλα της διεκδίκησης ενος καλύτερου σήμερα για ακόμα ένα καλύτερο αύριο και αρκούνται στην ελπίδα για ενα καλύτερο αύριο κάποια στιγμή, με ασφάλεια που δεν είναι ασφαλεια αλλα φόβος μήπως χαθούν τα ελάχιστα κεκτημένα.
Οι δε αντι-μνημονιακόι , είναι ως επι το πλείστον νέοι που ονειρεύονται να ξαναβρόυν τα χαμενα τους φτερά, τα χαμενα τους όνειρα και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο σήμερα για ακόμα ένα καλύτερο αύριο.
Πάμε όμως και σε υποκατηγορίες. .
Τους οργισμένους.
Χρυσή αυγή, αναρχικοί , στρατιωτικοί.
άνθρωποι όλων των ηλικιών, κυρίως όχι μορφωμένοι που σύνθημα τους είναι βια στην βια.
Τα αποτελέσματα αυτής της επιλογής είναι ήδη φανερά σε δρόμους και τηλεοπτικά παράθυρα. Ζούμε την απολυτη ξεφτίλα και την κατάπτωση της ηθικής του σήμερα.
Οι πατριδοκάπηλοι χτύπησαν και στις ένοπλες δυνάμεις που ονειρέυονται ένα νέο Γουδί και φαντάζονται διάλυση του στρατού απο "άθεους" , κομμούνια φιλο-σκοπιανούς και τον Τούρκο να παραμονεύει παντού για να μας σφάξει... H.P lovecraft δλδ..
Πολύ φαντασία.
Η πολύ φαντασία ωστόσο , αγαπητοί αναγνώστες οδηγεί με σιγουριά στην σχιζοφρένεια, και η σχιζοφρενείς αν μαζευτούν πολλοί, μοιάζουν λογικοί.
Αν δώσεις την αίσθηση της δύναμης όμως σε τρελούς τότε, γίνονται φασίστες... τα λοιπα αποτελεσματα του φασισμού παγκοσμίως βρίσκονται στην ιστορία της ανθρωπότητας, κεφάλαιο σφαγή-χαος.

Βλέπω όλο αυτό το σχεδιάγραμμα που σας παρέθεσα σήμερα, καθημερινά, σε καφετέριες, σχολές , σπίτια , νέους , γέρους, μεσήλικες...
Το επικύνδυνο-και εδώ σας εφιστώ την προσοχή- είναι πως άνθρωποι που ανήκουν σε διαφορετικές τάσεις ιδεολογίας, είναι έτοιμοι να σκοτωθούν μεταξύ τους. .
εδώ λοιπόν η απάντηση στο επιμαχο σποτακι της ΝΔ. "και η Ελλάδα κύριε?"
Η Ελλάδα κύριοι είναι έτοιμη να κάνει ΜΠΑΜ.. σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνίας. Μεταξύ μας, με την Ε.Ε με τα πάντα!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
ας δώσουμε τα χέρια πριν είναι πολύ αργά και ας καταλάβουμε τι ακριβως παει να γίνει, πρωτού γίνει....
Η Ελπίδα είναι προ των πυλών.... και όταν συμβαίνει αυτό, οι Εφιάλτες λειτουργούν αντίστροφα, κλείνουν την πόρτα!
Και οι Εφιάλτες είναι εδω και καιρό ανάμεσα μας.....






Γαβρής Άγγελος.
 
14\06\12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου